Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

Tantra a lélek orgazmusa


A szexualitás az ember fizikai síkján megmutatkozó teremtő energia megnyilvánulása. A kínaiak ezeket az energiákat nevezték jinnek és jangnak, a megtermékenyítésre váró női energia a jin, a megtermékenyítő férfi energia a jang. Ez a két erő, mint a két ellentétes pólus örök vonzásban létezik, és egyben kiegészítik egymást. Mindkettő magában rejti a másik energiáját is,a jelben ezt kis pontként ábrázolják, egyik pólus sem létezhet a másik nélkül.

 A teremtés könyvében ez a következőképpen van írva: az Úristen mély álmot bocsájtott az emberre, akkor kivett egyet annak oldalbordái közül, és abból alkotta meg az első asszonyt. Az első ember így lett női és férfi fél, a két fél alkot egy egészet.Ha a két fél egyesítését nemcsak testi, hanem lelki szinten is sikerül megvalósítani, akkor közelebb kerülhetünk a teremtés forrásához. Eszerint nincs más dolgunk, csak megtalálni a lelkünk másik felét és egyesülni vele. Leírni egyszerű, megvalósítani nem könnyű. Az korántsem biztos, hogy az, aki az életünk párja, ő az igazi lélektársunk is. Az ő vele való egyesülés vágya hajtja az embert szexuális és szerelmi kapcsolatokba és a házasságba.

 Az a házasság lehet igazán boldog, amelyet a lelkünk másik felével kötöttünk. A férfi és a női lét elsődleges tulajdonságai alapvetően ellentétes beállítottságúak, de csakis a töltésük jellege szerint és pontosan ezért tökéletesen kiegészítik egymást, a csakrák által képviselt energiák szintjén is. Ahhoz, hogy ez létrejöjjön, a csakráknak a lehető legnyitottabb állapotban kell lenniük. A szexuális egyesülés csúcspontján a csakrák energiái egyesülnek és bekövetkezik a teljes egymásba olvadás. Az egónk határvonala eltűnik, egyfajta időn és téren kívüli létezés állapota áll be, szétárad a végtelen szeretet érzése, a testi orgazmus a lélek orgazmusával együtt földöntúli élményt jelent. Mindketten úgy érzik, hogy szinte újjászülettek, a kapcsolat belső töltést kap, amely teljesen független a külvilágtól.

 Az ilyen tökéletes szexuális egyesülés csakis akkor jöhet létre, ha a partnerek teljes egészében átadják magukat egymásnak. A szetetet lelkiállapota és a félelem teljes kiiktatása az alapfeltétel. Elég, ha partnerek valamelyikénél csak egyetlen csakrában is működési zavar van, az egyesülés nem lehet tökéletes. Az elégtelenül működő csakra a partner ugyanazon csakrájának energiaáramlásában is zavart fog előidézni. Ha a szexualitás csak az alsó csakrákra korlátozódik, a gyökér és szexcsakrára, az aktus után kimerültséget, elégedetlenséget fogunk érezni, ugyanis a hiányos szexuális élmény rengeteg energiát emészt fel, amely a többi csakra működését is gátolja, mivel a többi csakra energiája is szexuális energiává alakul.

A szexuális egyesülés sokkal tökéletesebb, amikor a partnereket a testi vonzódáson kívül szerelem köti össze. Ez a szívcsakra működésének harmóniáját jelenti, amely képes a többi csakra zárlatát csökkenteni. A szívcsakra központi helyen van, összeköti a fizikai és a lelki energiákat. Ez nemcsak a szexualitásra érvényes, hanem például a betegségekre is. A feltétel nélküli szeretet gyógyít mindenfajta értelemben, megszünteti a félelem okozta gátakat. A nők, akik megkapják az anyaság áldását, ilyen szempontból előnyben vannak a férfiakkal szemben, mert így át tudják élni a feltétel nélküli szeretetet és ezt átadhatják a partnerüknek is, akkor is ha az nem a valódi lélektársuk.

 A tantra gyakorlatában ez azt jelenti, hogy a nő képes a szexuális aktus magasabb síkra emelésére, amely mindkettőjüknek nagyobb élményt jelent. Ehhez az kell, hogy az aktus előtt és alatt a nő a szívcsakráját megfelelő rezgésállapotba hozza, teljes odaadással, csakis a férfire koncentrálva a saját testét és egóját figyelmen kívül hagyva vegyen részt az aktusban. Ilyenkor a nő az aktív, a férfi eleinte passzív, azután ahogy feltöltődnek mindketten, a tudatosság teljes kiiktatásával tökéletes orgazmus érhető el. Az ilyen aktus órákig tart, de ezt csak később érzékeljük, alatta egyfajta időtlenség állapota alakul ki. Hangsúlyozom, ezt a nőnek kell a szeretet megélésével generálni, azzal a fajta szeretettel, amely mindent ad és nem kér cserébe semmit.

 Nem kér semmit és mégis meg fog kapni mindent, a többszörösét annak, amit szeretetenergia formájában a kapcsolatba invesztált. Persze férfiak is eljuthatnak ebbe a szeretteljes lelkiállapotba, érdemes megpróbálni, csak a női léleknek a befogadó jellege miatt könnyebben sikerül. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az aktus előtt testileg és lelkileg csakratisztítással, szeretetmeditácóval
fel kell készülni. Illatos fürdő, gyertyafény, nyugtató erotikus zene, finom
illatú füstölő, teljes lelki béke, relaxáció segítségével ünneplőbe
öltöztethetjük a szívünket és a többi már megy magától, a lényeg az, hogy ne
magunkra figyeljünk, hanem teljesen a partnerre hangoljuk magunkat, úgy mintha
az ő teste a sajátunk lenne.

 A szeretet sohasem kér,
hanem csak adni képes. Ne kérj semmit, és sokkal többet fogsz kapni, mint
gondolnád.

Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 3 vendég van a webhelyen.