Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

Lélektársak-rokonlelkek Felgöngyölítem életem szőnyegét,


Ha újra látlak, s többé nem vagyok:


Énem belevész abba a gyönyörbe,


Elszállnak fejemből a gondolatok.


Magamra nem is ügyelek már többé,


Te leszel lelkem ön-lelkem helyett,


Te leszel ott lelkem minden zugában.


Te mennynél drágább, földnél becsesebb:


Önfeledés, ha veled lehetek.


 


Ez a vers a lélektárs iránti szeretet-szerelemről szól. Minden Isten által teremtett léleknek létezik párja, aki ugyanabból a szellemből való és emberi testben, a dualitásban mint nő és férfi testesül meg. Ennek nagyon is praktikus oka van: a szaporodás, az utód létrehozása így egy kívánatos aktus során történik. Ha nem lenne olyan kellemes testi és lelki élmény az egyesülés, az emberek észérvek alapján nem törekednének az utódok nemzésére. A fogamzásgátlás elterjedése is ezt jelzi, a gyermek sokaknak anyagi és lelki terhet jelent. Az áldott állapotot sokan terhességként élik meg.


Az ember, aki Isten társa a teremtésben nem ösztön által vezérelve szaporodik, mint az állatok, hanem a szerelem érzése készteti arra, hogy egységet alkosson a párjával. Fele-séget keres magának, aki az ő másik fele, vagy legalábbis olyan feleség féleség, aki hasonló a lelki párjához.  Sokan kiegyeznek egy rokonlélekkel kötött párkapcsolattal, amely lehet harmonikus, de csak az anyagi energiák szintjén. Ezek az úgynevezett kispolgári házasságok, langyos középszerű élet, kicsi boldogság, kicsi hiányérzet. Hosszútávon sajnos nem működnek, mivel ebben az életben minden mozgás és változás, ami nem egymáshoz tartozik, az egy idő után eltávolodik egymástól.


A földi értelemben vett szerelem csak silány utánzata az égi szerelemnek. Mindenkiben benne él az emléke a szellemi egységnek, a két lélekfél szakítás előtti boldog állapotának. A testbe zárt lélek boldogság keresésének fájdalmas és sokszor hiábavaló kísérletei ennek a földöntúli örömnek az elérésére irányulnak. A testi örömök hajszolása azonban soha nem elégíti ki, mindig újabb és újabb próbálkozások követik egymást, amíg a lelke bele nem fásul, és feladja a keresést. Sorsszerűen éppen akkor kaphat esélyt az igazival való találkozásra, amikor lemond róla.


Az igazi lélektárs iránti szerelem az igazából szeretet. Feltétel nélküli teljes elfogadás, feltétel nélküli bizalom. Nincs benne birtoklási vágy,  ezt a kapcsolatot nem kell félteni ezért nincs benne félelem. Ha nincs félelem, nincs féltékenység. Mivel nem a test szerelme, ezért elsősorban nem a szexről szól. A két lélek összekapcsolódása olyan egységet alkot, amely sokkal több, mint a két fél külön- külön, hatványozott energiát jelent. A szellemi egység isteni energiákat hoz a földi síkra, az egyesült emberszellem különleges teremtő képességeket birtokol. Természetesen nem anyagi, hanem inkább spirituális energiákat. Együttes energiájuk képes arra, hogy a hozzájuk kapcsolódó rokonlelkeket is magasabb szintre emeljék, így minél több lélekfél egyesül, annál magasabb lesz a rezgésszám a Földön. A rezgésszám emelkedés újabb egyesüléseket eredményez, így lesz meg Isten akarata itt a Földön is: egy hatványozottan felgyorsuló, öngerjesztő folyamat végeredményeképpen.


Ez az a folyamat, amit most megélünk. Ahogy közeledünk 2012. december 21- hez, amit sokan az új világ születésének gondolnak, a népesség a Földön rohamos mértékben növekszik. Most testesül meg a legtöbb lélek itt a földön, a lélektársak mindkét fele testben létezik, így törvényszerű, hogy egyre többen és többen fognak egymásra találni.


Az alacsonyabb spirituális szinteken élő, földhözragadtabb lelkeknek előbb fel kell ismerni saját magukban az istent, mert amíg valaki saját magában nem engedi létezni a teremtő fényt, addig a párjában sem ismeri fel, akkor sem, ha a közvetlen közelében van. Ha viszont ráébred valódi eredetére, akkor vonzani fogja, legyen bár fényévnyi távolságra is tőle a másik fele. Ha találkoznak, soha többé nem képesek hosszabb időre elválni egymástól. Lelkük összekapcsolódik és ha fizikailag nincsenek is együtt, mindig együtt vannak álmaikban, gondolataikban. A szeretet, amit egymás iránt éreznek minden más érzésnél erősebb és ezt a szeretetet sugározzák a környezetük felé is.


Ahhoz, hogy megtaláld a lelki társad először saját magadban kell ezt a szeretetet táplálni, imádsággal erősíteni a teremtőhöz való kötődést. A vonzás törvénye alapján aki hozzád tartozik, azt be fogod vonzani az életedbe. Mindenki azt kapja, amit érdemel. A negatív gondolatok negatív tartalmat kapnak, a szeretet, az imádság Isten akaratát eredményezi. Nála jobbat te sem akarhatsz magadnak. A földi szerelem ködfátyolt borít az elmédre és az eszményinek gondolt társról később kiderülhet, hogy mégsem rá vágyakoztál, ezért nagy hiba az egora bízni ezt a fontos döntést. Szerelmi kötéseket létrehozni pedig nemcsak hiba, hanem halálos bűn, annak is aki kéri és annak is aki a mágiát végrehajtja. Súlyos karmikus következményekkel számolhat, aki ilyenre vetemedik.


Most, ahogy közeledünk egy 26 ezer éves földi ciklus végéhez, esélyt kaphatunk egy jobb életre. Még nem késő változtatni. Saját magunkkal kell kezdeni, és így a hozzánk kapcsolódó lelkek , a lélektársunk és a rokon lelkek is felemelkednek. Ha meg akarod változtatni a világot, változtasd meg saját magadat, és a világ megváltozik körülötted. Most Isten segítségével új világot teremthetünk magunknak, új aranykort.
Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 3 vendég van a webhelyen.