Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

A "kórokozók" szerepe

                                                                                                      
 
LOUIS PASTEUR (1822 - 1895) -  A NYUGATI ORVOSKÉPZÉS ÉS ORVOSTUDOMÁNY ATYJA.

A nyugati medicina és az orvosképzés alapja Louis Pasteur vírus-elmélete, mely szerint, a kórokozók kívülrõl megtámadnak minket, bekerülnek a steril testünkbe, és bárkit megbetegítenek. Minden betegségnek saját változatlan alakú és funkciójú kórokozója van. Ebbõl az következik, hogy mindegyikre kell külön gyógyszer.( Pasteur)
 
Ha valóban igaz lenne, hogy mindenkit megbetegítenek, már nem lenne élet a Földön, nem lenne egy túlélõje a sok járványnak. A Bolygót elborítanák a nem foszlott holttestek, a városok belefulladnának a lócitromba és más ürülékbe. A baktériumok azok, akik nélkül nem létezik az élet, mindent termõtalajjá alakítanak át. "Porból lettünk, porrá ..." , - szól a kódolt õsi tudás. 

ANTOIN BECHAMP (1816 - 1908), A BOLYGÓNK TUDÓS-ÓRIÁSA, A TUDOMÁNYOK BAJNOKA, AZ ENZIM FELFEDEZÕJE  (ANTOINE BECHAMP)

Enzim - minden élõsejt szerves része, pici fermentuma, életcsírája, életmagja, mely változtatja az anyag állapotát, sejt állapotát, végzi az anyagcserét, biztosítja az életet az elõkörnyezetnek megfelelõen, annak függvényében.
Erre az "életcsírára" Bechamp a mikrozyma szót alkalmazta, hogy megkülönböztesse a többi mikrobától. A mikró jelenti a picit, a zyma= enzim=fermentum. "A mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok) - élõlények - méreganyagokon táplálkoznak, melyeket a beteg szervezetben találnak, és így azokat elõkészítik a szervezetbõl való eltávolításhoz. Ezek a mikroorganizmusok még kisebb mikroorganizmusból származnak, melynek a neve mikrozyma". (Antoin Bechamp.)

Ez a sejtelmélet. A sejtelmélet és a pleomorphizmus (alakváltoztatás) Bechamp felfedezésének magja. E szerint a mérgezett terepen az enzimbõl kikelõ mikroorganizmusuk állandó alakváltozásokon mennek át, a táptalaj változásával egy idõben, miközben takarító munkát végeznek a testben, megszabadítják a sejtet, a testet a mérgektõl. Ha sikerül elfogyasztani a mérgeket, a tiszta terepen, visszaváltoznak az eredeti alakká, végzik az anyagcserét, építik a testet. Ha nem birkóznak meg a mérgekkel, akkor lebontják a hordozó testet, termõtalajjá változtatják azt, közben maguk életben maradnak.
"Pórból lettünk,…" - szól magyarul az õsi kódolt tudás.

Az enzim - egy élõ organizmus, az egyik része egy fehérje, mely a hõhatásra összezsugorodik, elpusztul. Ezért életveszélyes a 42 C fok fölötti testhõmérséklet, mert a hemoglobin vashordozó fehérje (globin) összeáll.

A testünk egy szüntelenül mûködõ vegyi üzem, ahol enzimek végzik az anyagcserét. Enzimek csak meghatározott kémhatás (pH) mellett mûködnek optimálisan, annak hiányában, a reakciók lelassulnak, sõt meg is állhatnak. A vér 7,45 - 7,35 pH között veszi fel az oxigént, azon túl nem. Ez az egytizedes pH különbözet a határ a lenni, és nem lenni között, az élet és halál között.
Emésztõenzimek is csak a megfelelõ kémhatás mellett bontják az anyagot. 

pH / emésztés/ kiválasztás (kiürítés) - tengely - az egészség és az élet alapköve.

A pH (sav - lúg) egyenlegbomláskor egy enzim sem teljesít, az emésztés és az anyagcsere folyamatok felborulnak, lelassúlnak. Az anyagcserezavar a fáradtsággal kezdõdik, és egészen a halálig terjed számtalan tünetek váltakozása mellett.

Az egyetlen gyógymód - a felborult egyenleg visszaállítása. Az egyenlegbomlás és a helyreállítás csak azon múlik, mit eszünk, iszunk, lélegzünk, mozgunk, semmi máson. Vagyis a beteg életmódján.

Senkit nem lehet gyógyítani, mert nem lehet helyette élni: gondolkodni, lélegezni, mozogni, inni, enni, emészteni, üríteni.
Csak az önregeneráló szervezet képes gyógyítani: gyorsan és eredményesen, intelligensen, egyszerre mindent.

A betegvizsgálat hõméréssel kezdik, a test kémiája, soha nem kerül szóba.
A tünetdiagnózis olyan, mintha a szúnyogcsípést a csípések helye szerint diagnosztizálnánk.

Bechamp követõi: GÜNTHER ENDERLEIN (1872 - 1968) német tudós szerint a sejtéletnek kedvezõtlen, mérgezõ belsõ környezet hatására az enzimbõl (szóhasználatával, "protit" = az élet alapja) a mikroorganizmusok megszámlálhatatlan variációi keletkeznek a testben. A sejt állapotának (=táptalajának) függvényében, a keletkezõ mikroorganizmusok variációi gyakorlatilag végtelenek. A mikroorganizmusok ciklikus változáson mennek át.( Günther Enderlein )

Ma a neve, a felfedezése lényegétõl megfosztva, a pénz csínálás eszköze.
Úgy hirdetik: "Enderlein-féle vércsepp analízis." " Az Enderlein-féle vércseppanalízis 1200-szoros nagyításban egy egyénre szabott átfogó vérvizsgálat megállapítja a betegségekre való hajlamát, az immunrendszer aktivitását, kórokozók - baktériumok, vírusok, gombák - jelenlétét a szervezetében, anyagcserezavarokat, degeneratív megbetegedések kockázatát, daganatos betegségre való hajlamát stb. Azonnali terápiás tervet kap!A vizsgálattal megítélhetõ a szervezet sav-bázis egyensúlya és fehérjeháztartása, a máj, a vesék és a belek megterheltsége, a bélflóra esetleges károsodása. A vérvizsgálatának legnagyobb erõssége a nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint fáradtság, energiahiány, teljesítõképesség csökkenése, fertõzésekre való hajlam". !? És akkor mi van?
Enderlein szerint, az állapotváltozás - az egy megállíthatatlan folyamat. Akkor mi érelme a méresnek?
A diagnózis (tünet) és az egészség-helyrehozatal még köszönõviszonyban sincsenek egymással.

ROYAL RAYMOND RIFE (1888 - 1971) A BIOREZONANCIA ATYJA, BOLYGÓNK OPTIKUSOK OPTIKUSA
 
A általa épített vírus-, majd univerzális mikroszkópok láthatóvá tették Bechampnak az enzimrõl szóló életfontosságú tudományos alapfelfedezését, ami 100 évvel elõtte történt. Világon egyedülálló mikroszkópok mikroszkópján (60 000x nagyítással) élõben látta, hogyan alakulnak egymásba a mikroorganizmusok az élõkörnyezet hatására, állandóan változtatva az alakjukat (pleomorphiumus), és bizonyos életkörnyezetben visszafordíthatatlanul alakulnak át rákká.

"A betegség nem azért lett, mert valami mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó alakká… A betegséget kiváltó eredeti ok nem a vírus, hanem annak élõ környezete…Egy sokk, stressz, méreg, sugárzás, negatív gondolkodásmód stb. savas kémhatást vált ki, és ez a savas belsõ környezet, és az oxigénhiányos szövetek a mikrobák elszaporodásának kedveznek." (R.R.Rife)  Royal R. Rife
 
GASTON NAESSENS (SZÜL.1924)

Az általa feltalált 30 000 nagyítású szomatoszkópon megfigyelte az enzim= mikrozyma=protit=vírus=szomatid 16 fejlõdési stádiumát, amelynek az elsõ 3 szakasza biztosítja az anyagcserét, építi a testet, a következõ 13 szakasza pedig tünetekkel jár. Minden ismert kórokozótípus látható és felismerhetõ: élesztõ, gomba, spóra, vírus, baktérium, pálca.Mind a szervezetben kel ki, a belsõ környezet (táptalaj) hatására. (soma gör.= test, tid = épít, testépítõ) Somatid (pici test) minden élõ szervezet nélkülözhetetlenrésze.
Gaston Naessens Somatoscope

Szomatid-ciklus 16 szakasza 


A felfedezése most már vizuálisan is teljesen alátámasztja Bechamp, Enderlein, Rife felfedezéseit, eredményeit, munkáit, miszerint a test, a sejt belsõ állapota hozza a változást, amikor az enzimbõl kikel egy másfajta életforma, és addig él, amíg a táptalaja biztosított. Mint 100 évvel elõtte a földije Bechamp, Naessens a szomatidot tartja az élõ és élettelen természet közös építõkõnek, a vér hármadik elemének. Szerinte szomatidokat a Marson is megtalálják majd.
 
RÁK OKA ÉS A PH

OTTO WARBURG (1883 -1970) Kétszeres Nobel-díjas német kutató egész életében a rákkutatással foglalkozott. A kísérletei során akárhányszor lecsökkentette az egészséges sejtek oxigén ellátását 35%-kal, az egészséges sejtek elrákosodtak. Végsõ stádiumban lévõ rákos betegek rákos sejtjei oxigénhiányosak, a pH-juk 1000-szer savasabb, mint az egészséges sejtek pH-ja. Ugyanakkor az egészséges sejteknek kissé lúgos a pH-juk, és magas az oxigéntartalmuk.  A rákos sejtek szinte teljesen oxigén nélkül élnek, az energiát a tejsav- és a cukor erjesztésébõl szerzik. Emiatt óriási mennyiségû cukorra van szükségük.  ( Otto Warburg)
 
HERMAN AIHARA "ACID & ALKALIN"(SAV ÉS LÚG) KÖNYVÉBÕL:

"Ha a sejten kívüli folyadék, különösen a vér elsavasodik, a fizikai állapotunk elõször fáradékonysággal jelez, hajlamossággal a meghûléses betegségekre stb. Ha a savasodás fokozódik, a testünk fájdalmakkal jelez: fej-, mellkas-, gyomorfájás stb. Ha az elsavasodási tendencia folytatódik, egyes sejtek elhalnak, és maguk is savvá változnak. Más sejtek adaptálódnak a savas környezethez: túlélnek, de abnormális sejtekké válnak: kikerülnek az agykontrol alól és elfelejtik a DNS-kódot, ez a rák." Acid and Alkaline by Herman Aihara 

KEIICHI MORISHITA "HIDDEN TRUTH OF CANCER" (Rejtett igazság a rákról) könyvében azt írja:

"Ha a vér állapota túl savas, a vér kénytelen lerakni a savas dolgokat a test valamelyik részén, különben képtelen lenne megtartania lúgkondícióit, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az oxigént szállítsa, hogy a sejtek ne legyenek túl savasak és oxigénhiányosak".( Keiichi Morishita) 

forrás: http://www.friweb.hu/malbina/

Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 4 vendég van a webhelyen.