Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

Angyalok vendégségben


angyalok fénylők.jpg


A mai világban egyre közelebb kerülünk az angyali világhoz. Létük azért teremtetett, hogy megsegítsen minket a haza vezető úton. 

Az angyalok az isteni harmóniát, összhangot hivatottak visszaállítani illetve ebben tudnak közreműködni. 

"Kérjetek és megadatik, kopogtassatok és az ajtók kinyílnak" ahhoz, hogy az angyalok segíthessenek kérnünk kell, szabad akarattal rendelkezünk és ebben a tekintetben minden más bolygótól különbözünk.Előkészületek:


1 db alma, 1db fehér nagyobb gyertya, ami min. 10 órán át tud égni, 3db boríték, 3db kis lap, amire külön felírjuk a 3 kívánságunkat.


Fogadás:


A megbeszélt időpontban Szeretettel, nyugalomban fogadjuk a 3 Angyalt. 


Kinyitjuk a bejárati ajtót, köszöntjük őket, majd az égő  gyertya mellé letelepedve kicsit lazítunk. Mindenki ahogy érzi, úgy viselkedjen, lehet beszélni hozzájuk.


Ha 10 órát égett a gyertya, elolthatjuk, és később az 5 nap alatt bármikor meggyújthatjuk.


Az Angyalok az 5 nap alatt „megtisztítják”  lakásunkat.Tovább küldés:


Az 5 nap után 3 olyan embernek továbbküldjük az angyalokat, aki szeretné fogadni és továbbküldeni.


A búcsúzáskor a fogadóval megbeszélt időpontban a megadott névre, címre útjára bocsátjuk őket. megköszönjük a jelenlétüket, segítségüket, vagy ahogy érezzük, teljesen saját szavainkkal.


A 3 borítékot  benne a kívánságunkkal elégetjük, ezzel mintegy elengedjük az Univerzum felé, s nem agyalunk tovább rajta, rábízzuk az angyalokra.


Az almát megesszük, családtagjainkkal is eloszthatjuk, ha többen vagyunk.  A gyümölcs tele van szeretet energiával.Isten szeretete és áldása kísérjen utadon
és ne feledd a végső igazság
a szívedben rejlik.


Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 3 vendég van a webhelyen.