Belépés

CAPTCHA
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön egy valós személy, nem pedig egy spam robot. Kérem írja be a karaktereket az alábbi boxba:
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Itt írhatsz nekem

2012-A kritikus tömeg144 ezer Krisztus tudatossággal rendelkező emberi lényBizonyosan minden olvasónak voltak már 5. Dimenziós élményei, amikor őszinte, tiszta alázatban és szeretetben kezelt egy helyzetet, és megélte, hogy abban a pillanatban, mintha az egész életét, egész lényét, minden szereplőt az adott helyzetben, és egy pillanatra az egész Földet is magával emeli egy sokkal tisztább és igazabb léttérbe, melyet a szív ereje jár át.
Remélhetőleg egyre több ilyen pillanatunk lesz majd a jövőben, és ha a mi átéléseink összefonódnak az ugyanabban a pillanatban a világ más pontján érzett hasonló tiszta érzésekkel, az egy mezőt alakít ki a térben, melyek összeérnek majd, és az egész bolygót azokra a percekre, órákra, napokra átemelik majd az 5. Dimenzióba.
Létezik a „kritikus tömeg” fogalma, amelyet a sokszor emlegetett „századik majom” elmélete is alátámaszt, mely Japán egy kis szigetén élő majmok habitusának megfigyeléséből származott. Amikor is egy kis fiatal majom elkezdte megmosni a homokba eléje dobott burgonyát. Lassan társai is eltanulták tőle ezt a mozdulatot, és egyre többen és többen lettek, akik követték az élenjáró példát, míg végre bekapcsolódott a századik majom is a burgonyát megmosók csoportjába.
Akkor, mint egy varázsütésre, bizonyos láthatatlan kommunikációs csatornákon keresztül - amely a Földet körbeölelő Krisztus-hálóval, illetve morfogenetikus mezőkkel függ össze -, eljutott ez a kód a környező szigetek, sőt Japán szárazföldön élő majom közösségeihez is, és mindenhol egyszerre, szinte minden majom mosni kezdte a burgonyát.
A „kritikus tömeg” tehát azt jelenti, hogy ha kellő számú ember él át, gondol úgy, vagy teremt valamit, akkor ez egy ponton hirtelen exponenciálisan növekvő hatással lesz az emberiség többi tagjára.
Ha kellő számú ember teremti azt az álmot, és tervet, amely Föld számára a pusztulás helyett a Felemelkedést ígérheti, akkor létrejön egy olyan mező, amely kommunikálni, hatni kezd mindenki másra is, és ugrásszerű pozitív változás, „Fény-robbanás” jöhet létre.Persze felvetődhet a kérdés, hogy mi történik akkor, ha ugyanilyen átéléssel, és meggyőződéssel hasonló számban teremtenek háborút a világban. Igen, ez valóban megtörténhet, és a médián keresztüli tömegmanipuláció eszközeit felhasználva erre komoly kísérletek történtek, legutóbb például az Iraki háború kapcsán.
Ezért mondjuk néha azt, hogy a Fény és az árnyék küzdelméről van szó, amelyben el kell dőlnie, hogy a kollektíven kisugárzott fény-programok, vagy árnyék-programok valósulnak-e meg a Földön.Ebben nap, mint nap választanunk kell!A Felemelkedés viszonylatában is létezik egy „kritikus tömeg”, mégpedig 144 ezer olyan Krisztus tudatossággal rendelkező emberi lénynek kell ott állnia 2012. december 21. kapujában, akik a Felemelkedést választják. Ez egy bibliai szám, és azt a szükséges minimális létszámot fejezi ki, amely fenntarthatja és megvalósíthatja az Isteni tervet.
Sokan azt mondják, hogy már megvagyunk ennyien.
Szerintünk is vagyunk 144 ezren, akik erről gondolkodunk már, és tudunk a Felemelkedés folyamatáról, sőt választjuk is a teremtését, de közel sem vagyunk biztosak abban, hogy vagyunk-e 144 ezren, akik a Krisztus tudatosság rezgésszintjén tudják élni életük minden pillanatát.
Tehát az út meg van rajzolva előttünk, s ha vállaljuk, nagyon sok segítséget kaphatunk még, hogy a hátralevő 8 évben integrálni tudjuk a Fény üzeneteit, és élni tudjuk az 5. Dimenzió szeretet minőségeit.
Folytatva a Felemelkedés lépéseit, elmondható tehát, hogy 1999-ig annyi fénymunka történt már, hogy nem következett be semmiféle világrengető pusztulás, hanem beköszöntött a Vízöntő Világkorszak.
Mindaz, amit az Isteni terv részeként a Földhöz kapcsoltak, egyre nagyobb spektrumban, egyre nagyobb csoportokat érintve kezdett el működni.Részlet a könyvből: OmSatya & Dalinada : Az Átlényegülés Kapujában  

Földangyal fórum

Ki van itt?

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.